Producten

De Producten zijn los verkrijgbaar in de salon

 

>Vitaly’s haarverf

Vitaly’s haarverf heeft de mooiste trend en kleuringen Incl.waterstof.

V.a. € 17,50

 

>KIS styling

Wil je glans en een extra lang houdbaar kapsel?Kis heeft het…

>Volumegel: Heb je slap of futloos haar, dan is er nu een versteveging die je haar echt volume geeft maar je haar niet hard maakt.
>Smoother: Ook zo’n last van pluizend haar.
>Super gel: Ideaal voor het maken van wetlook kapsels.
V.a. € 9,95

 

>Verenextensions ,

Wil je keer wat anders en trendy verenextesions is het helemaal het is een natuurproduct kan je gewoon wassen en stijlen, is altijd weer opnieuw te gebruiken en in verschillende kleuren en printen verkrijgbaar.

V.a. € 17,50

 

>MARIA NILA

 

 

100% veganistische haarverzorging,
ontwikkeld en geproduceerd in Zweden!
GEREGISTREERD BIJ
LEAPING BUNNY | PETA | VEGAN SOCIETY
CLIMATE COMPENSATED PACKAGING WITH
ZEROMISSION | TAKING ROOT | PLAN VIVO

 

 

 

100% veganistische haarverzorging geproduceerd in Zweden

Wij zijn niet het gebruikelijke haarverzorgingsmerk. Onze 100% veganistische en wreedheidvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, omdat ze geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken we het voor iedereen gemakkelijk om een ​​stap te zetten in de richting van een duurzame en vriendelijkere wereld.

Door Maria Nila te kiezen, kiest u voor wreedheidvrije, klimaatvriendelijke en kleurbeschermende haarverzorging geproduceerd in Zweden. Onze chemici ontwikkelen onze producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten die het verschil maken voor klanten, salons, dieren en het milieu. We hebben onze eigen productontwikkeling, productie, vullen en magazijn in onze fabriek in Helsingborg, Zweden, en vanaf hier verzenden we over de hele wereld.

Onze veiligheids- en kwaliteitscontroles in elke stap van de productieketen zorgen ervoor dat onze producten de hoogst mogelijke kwaliteit hebben, in elke afzonderlijke eenheid. Door het hele proces van concept tot product te sturen en te beheersen, kunnen we gezonde werkomstandigheden en formules van hoge kwaliteit garanderen.

Samen met deze organisaties
we creëren een wreedheidvrije wereld

We leven in een samenleving waarin we verantwoordelijkheid moeten nemen voor dieren, het milieu en onze toekomstige generaties. Dieren zijn een groot deel van onze planeet en ze mogen niet worden geplaagd of uitgebuit vanwege de ijdelheid van de mensheid. Daarom zien we het als vanzelfsprekend om producten te produceren met 100% veganistische ingrediënten.

We zijn gecertificeerd door The Vegan Society, PETA en Leaping Bunny, allemaal wereldwijde dierenwelzijnsorganisaties. Hun logo’s staan ​​op onze verpakking en zorgen ervoor dat de consument er zeker van kan zijn dat ons assortiment diervriendelijk en veganistisch is. In de toekomst hopen we dat alle schoonheidsproducten over de hele wereld vegan en milieuvriendelijk zullen zijn.

 


PETA
People for Ethical Treatment of Animals (PETA) is ’s werelds grootste organisatie voor dierenrechten. Certifid zijn door PETA betekent dat ze toezicht houden en ervoor zorgen dat de ingrediënten van onze producten echt vegan zijn en dat we geen dieren testen.

Leaping Bunny
Leaping Bunny geeft een lijst van merken waarvan gegarandeerd is dat ze hun cosmetica, hygiëne of schoonmaakproducten niet op dieren testen. Alle merken die gecertificeerd zijn, hebben de mogelijkheid om het Leaping Bunny-logo te gebruiken zoals te vinden op onze producten. Leaping Bunny is gezamenlijk ontwikkeld door dierenwelzijns- en dierenrechtenorganisaties in Europa en Noord-Amerika en wordt gebruikt in 24 landen waar Djurens Rätt verantwoordelijk is voor de lijst in Zweden.


Vegan Society
Vegan Society is de grootste en oudste veganistische organisatie ter wereld. Ze bedachten het woord Vegan 1944 en zorgen ervoor dat alle producten en ingrediënten 100% vegan zijn.

 

Klimaatcompensatie

Wanneer u onze producten koopt, draagt u bij aan het planten van nieuwe bomen in onze wereld!

Maria Nila is trots op haar samenwerking met Zeromission en Plan Vivo! Wij ondersteunen het project Taking Root. Taking Root werkt samen met boeren in enkele van de armste delen van de wereld voor de herbebossing van bossen. Dit wordt bereikt door boeren aan te moedigen de onderbenutte delen van hun boerderijen te herplanten in ruil voor rechtstreekse betalingen. De boerenfamilies krijgen een inkomen aangeboden en het project helpt de effecten van klimaatverandering te verzachten. Boeren kunnen op de lange termijn werken en zich richten op de zorg voor het bos in plaats van zich te sluiten voor economische resultaten op de korte termijn.